Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de meest voorkomende vragen over Het Béste Speelgoed van Nederland. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op via de contactpagina

JIJ! Je kan namelijk mede bepalen wat het béste speelgoed van Nederland is door te stemmen welke producten genomineerd moeten worden. Daarnaast gaan basisscholen in alle provincies in heel Nederland het speelgoed testen. Gezamenlijk zal de uitslag hiervan bepalen welke artikelen genomineerd worden. De winnaars worden door vakspecialisten uit de speelgoedmarkt gekozen op de grote Finaledag.

Om succesvol te stemmen moet je device niet verbonden zijn met een gedeeld wifi-netwerk. Wij adviseren gebruik te maken van je mobiele netwerk om jouw stem uit te brengen.

Download het testformulier op onze site. Hier staat omschreven waar je op moet letten als je speelgoed wilt testen. Zo is het net alsof je onderdeel bent van een echt testpanel! 

Tip: deel jouw testformulier op social media met de hashtag #HBSVN2020. Wie weet delen we hem dan op onze kanalen!

Het Béste Speelgoed van Nederland is te verkrijgen in de deelnemende speelgoed verkooppunten (Intertoys, Bruna, Toys2Play, ToyChamp, Top1Toys, Ako en The Read Shop). In deze winkels zijn de producten duidelijk te herkennen aan het logo van 'Het Béste Speelgoed van Nederland'. 

Het speelgoed dat getest is op basisscholen, mogen ze zelf houden of geven aan een goed doel. Het wordt dus niet vernietigd of weggegooid! 

De deelnemers voor Het Béste Speelgoed van Nederland 2020 zijn bekend. Het is daarom niet meer mogelijk om hieraan mee te doen. Leveranciers die mee willen doen in 2021, kunnen contact opnemen via het contactformulier