Gezocht: 12 basisscholen die speelgoed willen testen! <inschrijving gesloten>

Wat is het béste speelgoed van Nederland? Voor het antwoord op deze vraag hebben we de hulp van twaalf basisscholen in Nederland nodig.

Het platform ‘Het Béste Speelgoed Van Nederland’ komt dit jaar met een gloednieuwe verkiezing, waarin kinderen een belangrijke rol spelen. Zestig producten in zeven verschillende leeftijdscategorieën zijn in de race voor de titel. Tijdens de grote finaledag op 16 oktober komen kinderen, speelgoedmakers en experts bijeen op een locatie in Nederland die later bekend wordt gemaakt. Dan bepaalt de vakjury – bestaande uit experts uit de speelgoedbranche – de uiteindelijke winnaars per categorie.

Voor het zover is, moet al het genomineerde speelgoed eerst door kinderen worden getest. Want wie weten er nou beter wat het béste speelgoed van Nederland is, dan de kinderen in Nederland zelf? Kidsweek zoekt daarom uit iedere provincie één school die alle producten alvast wil uitproberen. De leerlingen krijgen hiervoor een speciaal testformulier waarop ze hun bevindingen kunnen noteren. En ook niet onbelangrijk: iedere school mag het pakket met zestig stuks constructief, creatief en educatief speelgoed houden!

Hoe kunnen scholen zich inschrijven?

Inschrijven kan tot 26 juni per e-mail naar testen@yandc.nl o.v.v. speelgoed testen.
Uit alle inzendingen worden twaalf scholen geselecteerd. Deze scholen worden per e-mail op de hoogte gebracht en verder geïnformeerd.

Niet geselecteerd en wil je wel je mening geven?
Dat kan binnenkort op onze website. Houd deze dus goed in de gaten!